Algemene voorwaarden Lots4You
Deze voorwaarden accepteer je bij het plaatsen van een bestelling via de webshop.

 

Bestelling en Betaling:
Bestellen kan via de webshop. Je ontvangt een orderbevestiging én een verzendbevestiging van je bestelling per mail.
Mocht je je bedenken en de order willen annuleren dan kan je dit binnen 24 uur via een mail doorgeven aan: info@Lots4you.nl

Levertijd:

De sieraden en artikelen die op voorraad zijn worden uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden.                                                        Voor sieraden die in opdracht worden gemaakt is de levertijd in overleg. De bestelling wordt verzonden via Postnl.              Lots4You is niet aansprakelijk voor bij de post zoekgeraakte zendingen.  Afhalen is enkel mogelijk op afspraak. Neem hiervoor contact op via info@lots4you.nl


Verzendkosten:
Bij zendingen binnen Nederland kan een keuze worden gemaakt uit twee tarieven  
                                                                      - €3,95 voor een brievenbuspakketje met Track&Trace (onverzekerd)                                                                  

- €5,95 voor een postpakketje met Track&Trace (onverzekerd).                                                                                            

Retouren:
Retour sturen van sieraden en artikelen kan binnen 14 dagen na ontvangst. Wel dien je je retourzending eerst aan te melden via: info@lots4you.nl met een reden voor de retour.
De sieraden en artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in originele staat en goed verpakt weer retour gestuurd te worden. Terugbetaling volgt binnen 7 dagen na goede ontvangst van de artikelen. Kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper.

Garantie

Lots4You geeft 3 maanden garantie op sieraden en overige accessoires indien aan het onderstaande gebruiksadvies is voldaan:

- Douche en zwem niet met je sieraden. Zeep, chloor en zout kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor      verkleuring zorgt. 

- Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, schoonmaakmiddelen, parfum, make-up, bodylotion en haarspray. Hierdoor kunnen je sieraden verkleuren.

- Doe je sieraden af als je gaat sporten. Zweet tast je sieraden aan en daarnaast is het zonde als je sieraden verliest.

- Doe je sieraden af als je gaat slapen. Sieraden slijten sneller als je ze blijft dragen en er bestaat een kans dat ze stuk gaan    tijdens het slapen. 

- Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht of de zonnebank. Hierdoor kunnen je sieraden verkleuren.

- Vermijdt grote druk op de sieraden, doe ze met beleid om en af.

- Het beste is om je sieraden op een donkere en droge plek te bewaren, bijvoorbeeld in een sieradendoosje.

 

Afwijkingen

Het kan voorkomen dat artikelen afwijken van de foto's. Dit kan o.a. komen doordat veel (natuurlijke) materialen niet standaard zijn en per item kunnen verschillen. 

 

Eigendomsrecht

Alle foto's en ontwerpen zijn eigendom van Lots4You en het is dan ook niet toegestaan deze te dupliceren en/of gebruiken.


Privacy:
Lots4You zal persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor het afhandelen van de order.                                                                 
Je gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven of verkocht.